כאביי ברכיים ומרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2003 | 16:23 | מאת: בודי

בהמשך לשאלתי בקשר לזה שהפיקה לא יושבת במקום והוצע שימוש בתחבושות טייפ...שאלתי היא אם השימוש בטייפיג היא יומיומית וקבועה לזמן כולשהו? והאם אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית כגון ריצה אופניים וכדומה... קיבלתי מהאורטופד הפנייה לארטרוסקופיה! שאלתי היא אם בדיקה זו היא ניתוח!! והאם נצרכת השבתה מסויימת... ועד כמה היא יכולה להיות יעילה במקרה שלי. שאלתי בקשר למרפק-אובחן אצלי מרפק טניס זה כבר כמעט שנה שנגרם לי כתוצאה מחדר כושר! קיבלתי טיפול בהזרקות קורטיזון למרפק 3 פעמים ולא עזר הכאבהוא תמידי ועוד יותר כאשר אני מאמץ את היד..נישלחתי על ידי האורטופד לניתוח במרפק שמאוד מאוד מדאיג אותי במצב כזה האם הניתוח במצבים כאלו יכול לפתור את בעיית הקנקים והכאבים או להרע את זה!! אשמח מאוד אם תחזור אליי בהקדם ותיתן לי התעייצות בנושא. סליחה מראש על אורך השאלות. בתודה בודי.

המדבקות אמורות להיות בשימוש כל אימת שהן נחוצות . ארתרוסקופיה היא ניתוח שבו מחדירים לתוך הברך את אמצעי ההסתכלות (סקופיה: הסתכלות ). בדרךכלל יש "השבתה" למס' ימים עד שבועות . ניתוח מרפק טניס יכול לפתור את הבעי הלתמיד

מנהל פורום אורתופדיה