כאבים חדים בכתף שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/02/2019 | 07:05 | מאת: הדס

שלום רב אני בת 27 מזה 4 שנים אני סובלת מכאב חד בכתף בשרירי הטרפזיוס בהתחלה התקף פעם בכמה שבועות בחצי שנה האחרונה כל יום בשעות הערב. בשבוע האחרון מתחיל כבר מהצהריים. לרוב אני הולכת לישון בלילה וקמה חדשה אני לא יודעת אם יש קשר אבל פחות או יותר אותה תקופה כואב לי גם בכף היד בין האגודל לאצבע כאב בלתי נסבל! לוקחת כדורים חזקים נגד כאבים ואורטופד הזריק לי קורטיזון ועדיין סובלת נורא. עשיתי מיפוי עצמות ואם אר אי שיצאו תקינים ע"פ הרופא באם אר אי נצפה- מסקנה: buford complex ללא קרע אני מרגישה אבודה כי עשיתי בדיקות משמעותיות וכביכול הכל בסדר ואין לי עוד דרך מוצא אציין שעשיתי כירופרקטיקה חצי שנה רצוף כל שבוע ולא ממש עזר אולי טיפה הרגיע. גם פיזיוטרפיה הייתה תקופה שעשיתי קצת השאלה מה אני עושה במצבי? יש עוד משו שלא עשיתי? ללכת לרופא מומחה רלוונטי במקרה כזה? כבר בקרתי אצל 2 ויצאתי מיואשת ללא פתרון. אשמח לתשובה דחופה אני סובלת מאוד מאוד.

BUFORD COMPLEX הינו וריאנט אנאטומי הנמצא אצל כ1.5% מבני אנוש. לבד מזאת המידע שאת מביאה הנו דליל מכדי שניתן יהיה לקבל רושם מה בעייתך.

מנהל פורום אורתופדיה