תחושה של תוספת פד באיזור האצבעות ברגליים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/02/2019 | 11:13 | מאת: יצחק טננבאום

שלום רב. מזה חודשים אני מסתובב עם תחושה שיש לי תוספת של צמר גפן מתחת לכרית ברגל שמאל באיזור האצבעות. תחושה זו עם כל בוג של נעל. התחושה כמעט ונעלמת להליכה יחפה. יש לציין כי אין לי כאבים ואין נימול או הירדמות באיזור. האם זה קשור לזה שיש לי קצת סוכר? (130) תודה מראש ואשמח לתשובה במייל.

סביר להניח שזה קשור לפגיע בעצב תחושתי . מחלת עצבים סוכרתית היא אפשרות בסבירות לא גבוהה נ.ב הפורום הוא ציבורי ואינו עובד ב"פרטי"

מנהל פורום אורתופדיה