כאב גב ממוקד במגע בחוליה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/02/2019 | 17:53 | מאת: תמר

דר לב אל שלום, מזה כשנה וחצי אני סובלת מכאב ממוקד בעיקר במגע בצד שמאל של חוליה אחת או שתיים בקו החזיה. הכאב מחמיר בזמן שלפני המחזור. הכאב מאוד ממוקד ומציק כמעט רק במגע. מדובר על כאב משמעותי. יש לי רגישות נמוכה לכאב ובדרכ לא סובלת מכאבים אבל המגע באזור זה גורם לי לקפוץ. עברתי mri בו לא נמצא בלט דיסק או בעיה בחוט השדרה. נראה שלא הסתכלו על הרקמות הרכות מחוץ לעמ״ש כיוון שלא צויין דבר בנוגע לכך (תקין או לא תקין). אשמח לחוות דעתך. מה זה יכול להיות? זה מציק ולא מגיב לנוגדי כאב מקומיים. תודה!

אם אמנם מדובר ברגישות מוקדית מובהקת כדאי לעשות בדיק על קול .

מנהל פורום אורתופדיה