שבר מרוסק בהומרוס עם פריקת כתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

04/02/2019 | 08:17 | מאת: חנה

הוצע לי ניתוח כף הפוכה או לחילופין התחלת פיזיוטרפיה.לראות מה יהיה טווח התנועה ורמת הכאבים. חוששת מתוצאות או סיבוכים בניתוח.שאלתי האם אפשר לתפקד ללא ניתוח והאם המנעות מניתוח עלולה להביא נזק בעתיד. התחלתי בפיזיוטרפיה ויש התקדמות.הכאבים רק בתנועות מסוימות.תןדה.מחכה לחוות דעת

אי אפשר להתיחס לשבר בקצה העליון שלהזרוע בלי לדעת מה סוג השבר ( יש קלסיפיקציה). מן העובדה שהציעו לך ניתוח של החלפה "הפוכה" אני מבין שמי שהציע זאת סבור שאין סיכוי לטפל בניתוח של החזרת השבר וקיבועו . במקרה זה החלופה השניה שהוצעה לכך נראית הגיונית.

מנהל פורום אורתופדיה