גידול כונדרבלסטומה בטאלוס בקרסול שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

30/01/2019 | 22:56 | מאת: שריף אלדין

אני בן 26 לפני כמה ימים אמרתי בפורום שיש לי גידול כונדרובלסטומה בקרוסל שמאל והיה אמור להיות לי ניתוח בחודש הבא היום התקשרו אלי מבית חולים רמבם ואמרו לי יש שינוי תוכנית וניתוח נדחה אמרו לי התוכנית החדשה לבוא כל שבוע לבית חולים לקחת תרופה הקפאה אמרו לי זאת תרופה חדשה ואחרי כמות מנות בדיקת mri ואז עושים ניתוח השאלה מה זה התרופה החדשה הזאת שמקפאים את האיזור והאם התרופהה הזאת משפיעה ועוד שאלה למה הוחלט לקחת את המנות האלה ואז לעשות את הניתוח אני מודאג מהשנוי התוכנית

אחת הדרכים לטפל ב כונדרובלסטומה היא לכרות חלק מן הגידול ולהכניס לחלל שנוצר חנקן ןנוזלי שימית אל כל התאיםשנותרו. אפשר לעשות זאת בפעם אחת או במספר פעמים , עם השתלת עצם לאחר הפעם האחרונה. לא בדיוק הבנתי מדבריך מה הדרך הנבחרת אצלך.

מנהל פורום אורתופדיה