שבר במרפק אפיקונדיל מדיאלי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/01/2019 | 11:52 | מאת: Rotem

שלום , קוראים לי רותם אני בן 16 ושברתי את המרפק לפני כשבועיים באפיקונדיל מדיאל . יש לי תזוזה של 0.8 cm ואמרו לי שבשלב הזה לא צריך ניתוח ושטיפול שמרני בסד גבס. השאלות שלי הן: 1. האם לאחר הורדת הסד גבס אוכל לכופף וליישר את המרפק בצורה מלאה? 2. האם אוכל לחזור להתאמן בחדר כושר ? (האורטופד אמר שהשריר באמה התארך ולכן תהיה בו חולשה קלה ) 3. האם המרפק תחזור להיות כמו שהייתה? 4. מה הסדר גודל של זמן ההחלמה? תודה על העזרה

1. תוך מספר שבועות 2.כן 3. לא בדיוק. תהיה בליטה יחסית בצד הפנימי של המרפק . 4. 3-6 חודשם

מנהל פורום אורתופדיה