כאבי גב תחתון, בטן ורגל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

24/01/2019 | 15:12 | מאת: ירון

לפני שבועיים החלו לי כאבי גב תחתון/עצם הזנב/ישבן, ובו בזמן כאבים חזקים במורד רגל שמאל עד מתחת לברך. לאחר שבוע החלו גם כאבים מוזרים בבטן התחתונה בצד שמאל, כאבים מסוג שלא הרגשתי מעולם. הכאב נסבל, אבל מדאיג אותי. בזמן שאני מחכה לתור שלי אצל האורתופד שיגיע בעוד שבועיים, אשמח לשמוע מה דעתך. תודה

הסיבה השכיחה ביותר לכאב גב הקורן לאורך הגף נ התחתון עד לשוק והקרסול היא גרוי שרש עצבי בדרך כלל עקב פריצת דיסקה בין חוליתית. כאב בטן תחתונה משמאל הסיבה היותר שכיחה היא בעיה במעי הגס . למש לדיברטיקוליטיס, עודף גזים, בקע מפשעתי,אבן בכליות, הרפס זוסטר, ובטח יש עוד (כמובן שאצל נשים יש עוד הרבה) לא מוכר לי מחלה שהיא צרוף של הנ"ל נ.ב שכחתי גידול במעי הגס

מנהל פורום אורתופדיה