תוצאת מיפוי עצמות כתוצאה מכאב בעצם הזנב

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/01/2019 | 13:32 | מאת: איריס

שלום, אני עם כאב בעצם הזנב מזה חצי שנה, ללא חבלה. במיפוי עצמות הודגמה קליטה קורטיקלית מעט מוגברת דיפוזית לאורך 2/3 הפרוקסימליים באספקט האנטרו-לטראלי של הטיביות דו צדדית המתאימה ל skin splint’s , קליטת יתר קלה בטיביאל הטוברוסיטי משמאל, השינויים משנים לסטרס. פרט לכך הודגמה קליטה סדירה למדי וללא ממצאים ממוקמים ברורים ביתר אזורי השלד כולל באזורי האגן.

אין ממצא בעצם הזנב . מכאן תלמדי שאין לך בעיה בעצם כמו שבר או גידול.

מנהל פורום אורתופדיה