כאבים במרכז הגב והשכמות

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2019 | 22:47 | מאת: קרין

מזה כ4 חודשים סובלת מכאבים באיזור מרכז הגב והשכמות. הכאבים מאוד חזקים לאחר לילה של שינה/כמה שעות ללא תזוזה וחולפים בדכ לאחר מספר דק'. לעתים יש ימים שהכאב מלווה לאורך היום אך בעוצמה נמוכה, ולעיתים כולל גם כאבים בנשימה/בליעה. אורטופד שהלכתי אליו לפני כחודש קבע מאוד מהר שמדובר בשריר בין צלעי שנתפס, למרות שהכאבים עצמם נמצאים באיזור הצלעות העליונות ואפילו מעט מעליו. אשמח לשמוע אם יש כיוונים נוספים שאפשר לבדוק. אציין שמתרגלת פילאטיס מכשירים באופן קבוע. תודה.

19/01/2019 | 15:05 | מאת: ד"ר אסא לב אל

הסיבה השכיחה לכאב גב הנה שינויים ניווניים של הדיסקות שבין החוליות האבחנה שהוצעה לך אינה נראית לי סבירה

לאזני זה נשמע כמו כאב ממקור עמוד השדרה הצווארי או הגבי העליון.

מנהל פורום אורתופדיה