כאבים לאחר תאונת דרכים.

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/01/2019 | 14:19 | מאת: אבנר

עברתי תאונת דרכים לפני 4 חודשיים. מאז סובל מכאבים ומוגבל בעיקר בצוואר ,גב עליון עצם הזנב , אגן (צד שמאל באזור העכוז כזה) . ירך שמאל וגב תחתון פחות כאבים. לאחר בירור הדמיית mri צווארי וע"ש גבי ומותני. יש הסבר קליני לכאבים וההגבלות. בעניין עצם הזנב והאגן (צד שמאל באזור העכוז) עברתי גם הדמיית mri שהסריקה נמצאה תקינה. ובכל זאת אני סובל מכאבים. מה ההסבר יכול להיות של זה ? יש לציין שהבדיקה נעשתה ללא חומר ניגוד. יכול להיות שאם היה חומר ניגוד היה כן נמצא משהו? באם תרצה אוכל לשלוח את תוצאות הmri

לא במרבית המקרים אין לנו הסבר טוב לסיבה לכאב כאשר כל הבדיקות תקינות. במקרה זה התשובה שתזכה היא אחת מכמה כמו דלקת, התכווצות שרירים, מיקרו שברים, בעיהפסיכוסומטית ובטח עוד כמה . מאחר שאי אפשר להוכיח אתה נשאר עם פייק-תשובה.

14/01/2019 | 15:43 | מאת: אבנר

חחח אוקי. ובכל זאת למה נועד אז החומר ניגוד?

מנהל פורום אורתופדיה