טיפול בגלי הלם לריפוי שבר בעצם הסירה ביד

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/01/2019 | 15:28 | מאת: סער

שלום, פניתי לאורטופד בעקבות כאב קל בגב כף היד - אובחנה הגבלה ניכרת בתנועה בשורש כף היד, ישור 65 מעלות כיפוף 30 עם כאב ללא סימני זיהום, רגישות מקומית קלה מאוד CMCJ5. לאחר צילום- אובחן שבר ללא תזוזה ישן לא מחובר עצם הסירה, המלצה לניתוח שתל עם בורג. הרופא ציין שקיים טיפול בגלי הלם שעשוי לבטל את הצורך בניתוח - מה סיכויי ההצלחה של טיפול בגלי הלם במקרה זה? כמו כן - האם ניתן להמשיך להתאמן בחדר כושר? (האורטופד אמר שלא מהווה בעיה, אשמח לחוות דעת נוספת). תודה רבה

אכן הטיפול בגלי הלם חוץ גופיים לריפי שברים שלא התאחו הפך להיות להיט בשנים האחרונות עםהצלחה דוה לזו שמושגת בניתוח אך בלי סיבוכים ובלי אישפוז. אין מניעה להמשיך להתאמן בחדר כשר

מנהל פורום אורתופדיה