כאב בעקב כאילו נשכו אותי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

01/01/2019 | 14:27 | מאת: אני

שלום דר', זו אני עם התאונה הביתית שעשתה שפאגט. (ממתינה לתור לאורתופד) בינתיים נחה בבית הכאבים פחתו אבל עדיין מאוד כואב ולא יכולה לסובב את הרגל , לא לדרוך עליה והתחושה דווקא שהפגיעה בברך . יצאו שתפי דם גדולים מאחורי הברך למעלה, על השוק ובחלק הפנימי של הירך והרגל ואזור הברך מאוד נפוח וקשה ניסתי היום ליישר את הרגל ולעמוד בעדינות על כל כף הרגל והכאב היה חזק כמו מעין מכת חשמל וכאילו נשכו אותי בעקב ועלה עד למעלה, האם זה מרמז על טיב הפגיעה? והאם זה מותר ללכת עם הליכון ולגרור את הרגלף אני מפחדת שאני עושה נזק ברגע שאני לא נחה מנוחה מלאה אבל קשה לשבת בלי לעשות כלום...

הכאב בעקב יכול להיות ביטוי לפגיעה בעצב מותר ורצוי ללכת בזהירות עם הליכון ובצעדים קטנים.

מנהל פורום אורתופדיה