צוואר כל הזמן תפוס.. האם יש קשר?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

17/12/2018 | 18:35 | מאת: מיכל

שלום, רציתי בבקשה לברר אם אולי לפי דעתך יש קשר לצוואר. אני בת 37 והצוואר שלי נתפס וכואב כפעם עד פעמיים בשבוע... יש לי גם עקמת קלה. לפני 8 חודשים התחילו אצלי סחרחורות שיוט שהן לא סיבוביות,אלא תחושה כאילו שמטלטלים אותי ומנדנדים אותי קדימה ואחורה כמו ספינה בלב ים. זה הכי מורגש בשכיבה, ומאוד מקשה על הרדמות, ומורגש יותר כשאני מטה את הראש אחורה על הכורסא. ורטיגו נשלל. בדיקה נוירולוגית תקינה.. והנוירולוגית לא ידעה מה להגיד לי וחשבה שיעבור.אבל כבר חלפו 8 חודשים. הכל התחיל עם כאב ראש שהיה רק בצד ימין של הראש שנמשך שבוע ועבר. הוא לא הרגיש במיגרנה כי היה יחסית קל ולא פועם... אך הדיזינס נשארה. האם יכול להיות קשר לצוואר או שזה כנראה סתם צירןף מקרים ואין קשר? תודה מראש

זה יכול להיות קשור להפרעה בזרימת דם בעורקים החוליתיים או בעורק הבזילרי שנוצר מאיחוד הערקים החוליתיים.

מנהל פורום אורתופדיה