רגל סגולה/אדומה בישיבה אחרי שבר באצבע 5

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

12/12/2018 | 23:39 | מאת: ישי

היי לפני כחודשיים וחצי שברתי את אצבע 5. לאחר חודש וחצי של קיבוע אצבע לאצבע.האורטופד החליט שיש תזוזה קלה ו'יישר לי את האצבע' (כתוב בוצע שחזור קל) מאז קצת התנפח לי בצד הרגל שליד אצבע 5. מה שמטריד אותי זה שכבר חודש מאז שזה קרה יש לי רגל סגולה/אדומה שאני יושב. וכשאני נעמד או נשכב הרגל בתוך דקה בערך חוזרת לצבעה הטבעי. זה תקין? ןמה אפשר לעשות כדי שהרגל לא תהיה אדומה? תודה רבה.

להמתין בסבלנות נ.ב אחרי חודש וחצי לשר " שחזור קל " זה לא סביר

מנהל פורום אורתופדיה