ע"ש גבי ע"ש מותני וכאב בשוק רגל ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/12/2018 | 14:41 | מאת: חיה

כאבים בגב ובגב התחתון. מצילומי רנטגן שעשיתי . ע"ש גבי: שינויים דגרטיביים עם היווצרות אוסטיופיתיים והיצרות המרווחים בין החוליות. ע"ש מותני:שינויים ניוונים קלים.היצרות המרווחים בין החוליות L2-L1-D12 מה הפרוש.? וכן יש לי כאבים בשוק רגל ימין האם יש קשר ? אשמח לתשובה.

אלה ממצאיםאופיניים של שינויים ניוונים של הדיסקות שבין החוליות. שינויים אלה מתחילים להופיע בעמוד השדרה שלנו כבר בגיל צעיר יחסית ( לפעמים אף בילדי) ומספרם עולה עם השנים. עצם הממצא בצילום רנטגן אינו איבחוני מבחינת הכאב. יתכן קשר לכאב בשוק

מנהל פורום אורתופדיה