כאבים בגב התחתון ובישבן כתוצאה מתנועה חדה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/12/2018 | 23:30 | מאת: דניאל

שלום, אתמול בזמן שישבתי במסעדה התעטשתי ופתאום הרגשתי כאב חזק בגב התחתון ובישבן. הכאב נרגע מעט ממש אבל עדיין כאב חזק שמקרין גם לרגל. אני לא מרגיש שזה שריר שנתפס כי אני לא מוצא נקודה ספציפית שכואבת לי כשאני מנסה לעסות את האזור. יש לציין שאני אחרי 24 שעות של טיסות ושל קונקשין ואני מאמין שהגוף שלי היה יחסית חלש ומותש אבל מצד שני כבר קרה לי שטסתי ושהייתי מותש ובחיים לא קרה לי כזה דבר? אשמח לעזרה מה זה יכןל להיות ואיך כדאי לטפל. תודה רבה

סיפור קלאסי של פריצת דיסק אבל כמובן זה השערה בלבד. בכל מקרה אין לזה ולטיסות שום קשר. חסר הרבה מידע בדבריך בכדי שאוכל להציע ניחוש אינטילגנטי.

מנהל פורום אורתופדיה