דלקת בגיד אכילס האם זה אמור לעבור?

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

29/11/2018 | 22:35 | מאת: יעל

שלום, יש לי דלקת קשה בגיד אכילס כבר חודש. הכאב הוא בחצי עיגול משני צידי הרגל. אסור לי לקחת ארקוקסיה עקב ריפלוקס חמור ווושט בארט. אני לקוחת כורכום ומשתמשת במכשיר לייזר בייתי. האם ידוע לך עם הצלחות של מכשיר לייזר לטיפול בדלקת? האם יכול להיות מצב שהדלקת לא תעבור? והאם תרגילי פיזיותרפיה עכשיו לגיד אכילס מומלצים עכשיו או רק אחרי הדלקת עוברת? תודה מראש

איני יודע באשר למכשיר הלייזר הביתי. אפשר להשתמש בNSAID ( נוגד דלקת) מקומי( ג'ל או תרסיס) רצוי לתת מנוחה של מספר שבועות רצוי להתחיל טיפול במתיחות אקסצנטריות עלול להפוך לבעיה כרונית

מנהל פורום אורתופדיה