פינוח צילום סקוליוזיס פלטה ארוכה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/11/2018 | 07:21 | מאת: אילנה

שלום בני סובל מ כאבי גב יותר מחצי שנה, הוא בן 14 , גובה 1.79 , וממשיך לגבוה. רופא ילדים אמר לעשות צילום בירור של עקמת, כי זה יכול לגרום לכאבים. ממצאים של הצילום: עקמת קלה קמורה לצד שמאל בע"ש גבי, קריסטה איליאקלית משמאל יותר גבוהה. מה פירוש של זה? האם זה מקור של הכאבים? מה צריך לעשות? תודה רבה

אכן עקמת קלה. כאב גב אצל הלוקים בעקמת שכיח מעט יותר מאשר אצל בעלי עמוד שדרה ישר. הייתי מחפש סיבה יותר טובה לכאב לפני פסק דין.

מנהל פורום אורתופדיה