כאבים חזקים הצלע בצד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2018 | 18:03 | מאת: שרון

שלום דוקטור. לפני כארבעה חודשים סבלתי משבר בצלעות שמקורו לא ידוע. מאז אני נוטלת כדורי סידן אם כי בדיקת מיפוי עצמות יצאה תקינה. לפני כשבוע הכאבים חזרו, בצלע בצד ימין, מתחת לחזה. הכאבים מקשים עליי לישון, ואף לנשום. עשיתי צילום חוזר ורופאת המשפחה שלי קבעה כי זהו שריר תפוס. אני סובלת מאוד. האם הכאב יכול לנבוע ממש אחר לדעתך? מה עליי לעשות? האם כדאי לי להפגש עם מומחה? במידה וכן, איזה? תודה מראש. שרון

מיפוי עצמות תקין אחר שבר בצלעות- אין מצב. לא רואים שריר תפוס בצילם אני ממליץ שתשוחחי עםהרופאה שלך ובקשי תשובות מלאות ומנומקות לשאלות הבאות. 1. מה יש לי לדעתך ועלסמך מה את מגיעה לאבחנה זאת. 2.. מה צריך לעשו בכדי להגיע לאבחנה מלאה 3. למה זה חשוב לעשות זאת.

מנהל פורום אורתופדיה