עקמת עקב ארוע דריסה לפני כשנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

26/11/2018 | 02:52 | מאת: Noah

שלום, עקב ת. דרכים קשה, לפני כשנתיים וחצי, נוצרה עקמת בעמוד השדרה הגורמת לי לכאבים. מה ניתן לעשות? תודה, נעה

עקמת של ע"ש בתאונה תקרה רק אם נגרם שבר משמעותי של חוליות. כאב גב הנו הכאב הכי נפוץ ולמרבית ביניהאדם יש לפחות ארוע אחד של כאב גב .במרבית המקרים הכאב חולף מאליו ועד שמבררים את סיבתו אין כבר צורך לטפל. במרבית המקרים איננו יודעים בעצם מה גרם לכאב. כיון שכך על פי רוב הטפול הוא הרגעת כאב וטיפול פיסיותרפי . באותם מיעוט של מקריםשםהכאב עקשני מאד או שהואמלווה בפגיעה עצבית יש לברר בדיוק מה מקור הכאב ולטפל בהאם.

מנהל פורום אורתופדיה