עקב כאבים בברך פענוח MRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/11/2018 | 11:43 | מאת: יונה

שלום רב מזה 4 חודשים סובלת מכאבים בברך, נאמר לי שיש לי ציסטה בייקר אבל זה לא מצדיק את עוצמת הכאבים, עשיתי MRI אודה לך אם תאמר לי מה גילו : קו שבר בהיקף אספקט הקדמי של המשטח הטיביאלי מתאים לשבר אי ספיקה, כמו כן מודגמתבצקתלשדית מינימלית, מודגם קרע הוריזונטילי לרוחב הקרן האחורי של המינסקוס המדיאלי, קדמית לשורש מודן שבב מניסקיאלי מנותק בקוטר 4 מ"מ, הסיכום הוא שיש שבר אי ספיקה וקרע במינסקוס. אשמח לפענוח תודה רבה

לא ציינת האם כל הממצאים הנםבאותו צד ומהו הצד. לא ציינת את תולדות מחלתך ונסיבותיה. שבר אי ספיקה הנו שבר של עצם , שאינה לוקה במחלה מקומית כמו גידול או זיהום, נורמלית אך חלשה ביחס לעומסים נורמליים . לידו יש קרע של הסהרון החיצוני

מנהל פורום אורתופדיה