כאבי גב תחתון לאחר הליכה מאומצת

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

06/11/2018 | 13:59 | מאת: נדיה טביבוב

שלום ד"ר, יש לי כאבי גב תחתון חזקים מאוד בזמן שאני עושה הליכות זה מתחיל לאחר כעשרים דקות ועד סוף ההליכה ומתיחות. הכאב הוא ברמה חזקה מאוד עד כדי שקשה לי להתכופף קדימה. (מרגיש כמו תפוס חזק). יש לציין כי בצעתי צילום רנטגן לפני כשנתיים שהבציע אך ורק על ספינה ביפידה בגב תחתון. אני סובלת מכאבים בגב תחתון גם לאחר עמידה ממושכת במטבח . מה לדעתך הגורמים?

הסיבה היותר שכיכה לכאב גב תחתון היא שינויים ניווניים של הדיסקת הבין חוליתיות

מנהל פורום אורתופדיה