שבר באמה שמאל - קיבוע בניתוח

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/11/2018 | 00:26 | מאת: שבר באמה שמאל - קיבוע בניתוח

שלום, לפני חודשיים הייתי מעורב בתאונת דרכים וריסקתי את שני העצמות באמה (רדיוס ואולנה). עברתי ניתוח לקיבוע ושמו לי 2 פלטינות, לאחר כחודשיים של שיקום בפיזיותרפיה השריר והיד מרגישים כאילו היא חוזרת לעצמה אך בצילום אין שינוי או תזוזה של העצם.. הרופא אמר שבמידה ובביקורת הבאה (לאחר 3 חודשים) לא יהיה שינוי אצטרך לעבור שוב ניתוח ולהתחיל הכל מחדש. אשמח לקבל חוות דעת נוספת, תודה מראש.

אכן השבר של עצם הרדיוס אינו מאוחה . אם לא יתאחה יהיה צורך לעשות השתלת עצם וקיבוע מחדש.

מנהל פורום אורתופדיה