כאבים במרפק

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/01/2003 | 01:49 | מאת: יוסי

ד"ר נכבד שלום מזה כמה חודשים אני סובל מכאבים במרפק,כאבים ממש מציקים. לפני כ-3 חודשים ביקרתי אצל אורתופד אשר איבחן מרפק טניס ושלח אותי לצילום ולפיזיוטרפיה us מיותר לציין שהפיזיוטרפיה לא עזרה ובצילום הכל תקין. לפני כשבוע חזרתי לאורתופד והוא הזריק לי קורטיזון,מלבד כאבים איומים ביד למשך 4 ימים לא חל שיפור,והכאבים במקום נותרו כשהיו רק מעט חזקים יותר אשמח לחוות דעתך מה עוד ניתן לעשות מכיוון שידיי הם הפרנסה שלי אני עובד בתחום המיזוג אויר וכרגע אני ממש מנוטרל לתשובתך אודה יוסי

ראשית יש מקום לשקול שנית את האבחנה. לבדוק שוב ולחשוב שוב. במידה שהאבחנה תוותר בעיינה ישמקום לזריקה חוזרת בטכניקה של "דקירות מרובות " והעיקר מנוחה ליד כולל במידת הצרך קיבוע המרפק בגבס. במקרים עקשניים במיוחד -ניתוח. מסתובבותבשוק עוד שתי הצעות טיפול האחת גלי הלם והשניה לייזר רך. ובכן בעבודה שפורסמה לא מזמן בה נבדקה יעילותגלי הלם ב"מרפק טניס" נמצא שאין השיטה יעילה. לייזר רך זה עבודה בעיניים. פתרון

מנהל פורום אורתופדיה