קרע בינוני ב sst מימין ובינוני עד גדול משמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2018 | 18:28 | מאת: יעל

בעלי עבר היום אולטרסאונד לשתי הכתפיים בעקבות כאבים קשים עד כדי אי תיפקוד בידיו...רציתי לשאול מה ניתן לעשות? חשוב לי לציין שהוא בן 66 ומטופל כרגע בעקבות סרטן בקיטרודה...אודה ואשמח לתשובה

הקרעים אינם הבעיה אלא תוצאה של הבעיה שהיא קרוב לודאי מה שנקרא תסמונת שרוול המסובבים ( או ה"שרוול המסובב"). הטפול כולל הרבה פיסיותרפיה ותרופות נגד דלקת ( כולל זריקת סטרואידים) ואף ניתוח. ההחלטה לגבי הטיפול צריכה להתקבל עם האורתופד ורופא המשפחה שיקחו בחשבון את מצבו הכללי

מנהל פורום אורתופדיה