קרע במינסקוס ונפיחות בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

25/10/2018 | 15:27 | מאת: איבגי

שלום רב, לפני כעשרים שנה קרעתי את המיניסקוס. לא עברתי ניתוח וטופלתי באמצעות שנה של פיזיותרפיה. לפני כחמישה ימים, בעקבות כריעה על הברכיים, פגעתי באזור שוב. כרגע הרגל חבושה, אני מתנייד באמצעות קביים ואני לא מסוגל לדרוך על הרגל. היום הבחנתי שהקרסול ברגל הפגועה התנפח. אני לא חש בכאבים בקרסול. אני מניח שיש קשר בין שני הדברים ואשמח להכוונה מה לעשות. תודה רבה

פנה קודם כל לרופא המשפחה. מצב שאינך יכול לדרוך על הרגל ונאלץ להשתמש בקביים הנו מצב של דחיפות וראוי שתבדק על ידי אורתופד או בחדר המיון או ב"טרם" או"ביקור רופא".

מנהל פורום אורתופדיה