סי.טי. בעקבות כאבים בברך

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

19/10/2018 | 08:23 | מאת: עדי

שלום רב מזה 3 חודשים סובלת מכאבים עזים מאחורי ברך שמאל, לאחרונה ביצעתי סי.טי וכתוב שם שינויים ניוונים קלים, הודגמו סימני כונדרומלציה קלה בפטלה דו"צ, הודגמה ציסטה ע"ש בייקר,הודגם נוזל בכמות קטנה בבורסה הסופרא-פטלרית דו"צ ,אשמח לפענוח והאם לדעתך זה מקור הכאבים שגורמים לי לאי יכולת ללכת ולקריסת הרגל . תודה רבה

הממצא שיכול להסביר את הכאב באחורי הברך הנו הציסטה ( שלפוחית) על שם בייקר . ציסטה זאת היא בדרך כלל תוצאה של לקות אחרת בתוך הברך ולשם איבחונה יש צורך בבדיקת בת"ם(MRI )

מנהל פורום אורתופדיה