בצקת קטנה במרפק אחרי שבר בכתף

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

14/10/2018 | 08:37 | מאת: דורית

לפני חמישה שבועות וחצי נשברה לי עצם הכתף.היה לי שטף דם בכל איזור הזרוע. עד לפני שבוע וחצי היד הייתה במיתלה, ללא תזוזה. כעת עם פיזיותרפיה הכתף זזה יופי, ומתקדמת. אבל יש לי בצקת (לא גדולה) במרפק .זה לא מפריע בתנועות, אבל כואב כשמניחה את המרפק על השולחן .. כמו כן יש לי כאבים בשתי אצבעות, בעת נגיעה. אין הפרעה בכלל בתנועה.

שכחת לנסח שאלה בכל מקרה מה שאת מתארת נשמע כמו מהלך נורמלי לאחר שבר של עצם הבריח או של צואר עצם הזרוע

מנהל פורום אורתופדיה