כאבים חזקים בצוואר ובכתפיים פענוח mri

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/10/2018 | 17:11 | מאת: אלמונית

הנני בת 52 סובלת שנים רבות מכאבים בצוואר... חובר יכול לסובב את הראד בנהיגה ... שנים רבות עם אבחנה דל פריצת דיסק צווארי ... מקבלת מידי מספר חודשים זריקות סטרואיד ממוקדות לעמוד שידרה .. לגב... ולכתף... עם הטבות חלקיות . לפני חודש נדלחתי ל ברור נוסף עי mri. והתשובה העיקרית היא C5-6 בקע פורמינלי ימני קטן. . רופאת המשפחה אומרת שאין מה לעשות זה נראה לה תקין . אבל אני עם משכחי כאבים כל 4 שעות...ואני סובלת מאוד. מה ההמלצה שלך. דוקטור. ? תודה רבה. .

בדיקת עמוד שדרה צווארי כהלכה וקורלציה עם ממצאי הבת"ם. יש בהחלט סבירות לטיפול ניתוחי אם קיימת קורלציה כנ"ל

מנהל פורום אורתופדיה