תוצאות EMG יד שמאל וMRI

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

05/10/2018 | 14:47 | מאת: עדי

שלום. אני מצרף תוצאות EMG . רציתי לשאול משך הבדיקה היה 2 דקות הגיוני? שמי עדי אני בן 44 ולאחרונה (3 חודשים) אני סובל מכאב באזור השכם העליונה וסובב בית השחי ומקרין לאורך היד השמאלית שכולל נימול באצבעות כל החמישה ,כאב בחלק התחתון של הזרוע לפעמים גם כאב בשורש כף היד. ביצאתי MRI צוואר ממצאים: אין עדות לתמט או תזוזה. חוט השדרה בעובי, מבנה ואותות תקינים. אותות תקינים ממח עצם חולייתי. :C5-C6 בלט דיסק אחורי קל. :C6-C7 בקע דיסק אחורי מרכזי ומעט ימני קטן. ולפי אורתופד ע"ש בלט קל C 5-6-7 בגדר הנורמה. אז למה כל כך כואב לי בצד שכם ויד שמאל?

מקור הכאב יכול להיות ע"ש צווארי, המקלעת ההזרועית או מפרק הכתף על חלקיו השונים.

מנהל פורום אורתופדיה