כאבים ברגל לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/09/2018 | 17:38 | מאת: יותם

שלום אסא, אני בחור בן 33 ויש לי כאבים בכף רגל שמאל, רק בזמן הליכה. אורתופד שבחן אותי נתן לי מדרסים רב שכבתי לפי מידת גבס. הלכתי לעשות את המדרסים שם נאמר לי שלא עושים היום עם גבס(ושהרופא לא מעודכן), ובמקום זה הוא עשה לי מדרסים במקום(כלומר קיבלתי אותם מיידית). מאז יש לי כאבים גם עם המדרסים. האם להערכתך הוא עשה עבודה רשלנית ועלי לדרוש מה שרשם הרופא? או שזה סביר? תודה בברכה, יותם.

לדעתי אכן האורתוטיסט צדק. אין שום צורך במידת גבס . למעשה לא צריך שום מידה אפשר לקנות מדרס מן המדף בלי התערבות של יצרן מדרסים. מה שחשוב שהמדרס יהיה נוח. עיקר שכחתי :ע ל פי רוב המדרסים מיותרים

14/09/2018 | 10:16 | מאת: יותם

היי אסא, תודה על התשובה. אתה אומר שהמדרסים מיותרים על פי רוב. אם כך, ומתוך הנחה שנעשה לי צילום של הרגל והרופא לא רואה שום דבר, מה עלי לעשות במידה והכאבים נמשכים? תודה דוקטור.

הדרך הנכונה לקבל תשובה לשאלותיך היא לשאול אתהרופא ( אורתופד) 3 שאלות: 1. מה בדיוק יש לי ולא להסתפק בתשובת מכבסת מילים כמו " דלקת" . לכל דלקת יש כתובת ושם פרטי כלומר איבר, רקמה ומנגנון. 2. מה צריך לעשות לשם טיפול. 3. למה דווקא הדרך שהצעת .

מנהל פורום אורתופדיה