כאבים בברך בזמן קימה מהכסא

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

13/09/2018 | 07:51 | מאת: כרמי

שלום, מבקשת לקבל חוות דעת על צילום רנטגן ברכיים. אני בת 59 רגל ימין שינויים אוסטיוארטריטיים בכל החלקים של הברך עם שינוים נויווניים קלים ואוסטיופיטים קטנים בעצמות, הודגמה הצרות הרווח במפרקים, יותר בולט באספקט המידיאלי. השטחה של שטח העצם באזור הנ"ל. רושם לפטלה ביפרטיטי. טשטוש שומן בבורסה סופראפטלרית, יתכן על רקע נוזל מועט. ברך שמאל אוסטאופורוסיס כללית שינויים ניוונים קלים בעצמות ובמפרקים. טשטוש שומן בבורסה סופרפטלרית, יתכן על רקע נוזל מועט אני מבקשת לציין שאין לי כאבים בזמן הליכה, הכאב החד הוא בזמן קימה מהכסא, לאחר מספר צעידות הכאב חולף. מה זה אומר מבחינתי, איזה פעילות אחרת אוכל לעשות מלבד צעידה שאני מאוד אוהבת? חן חן, כרמי

לא ציינת איזה ברך כואבת בכל מקרה מדובר בשינויי ניווניים שהם שכיחים למדי בגילך . אין סיבה להפסיק צעידות. להפך. ירידה במשקל תמיד עוזרת אלא אם כן את רזה באופן קיצוני. ליותר מזה עלי להפגש עם אורתופד

14/09/2018 | 09:20 | מאת: כרמי

לשאלתך, רגל ימין כואבת, בזמן צעידה אין כאבים. אני במשקל 69 גובה 1.60

14/09/2018 | 09:22 | מאת: כרמי

שכחתי להוסיף שהכאב לא מורגש בברך אלא מאחורי הברך, במיוחד בזמן ישיבה ממושכת

מנהל פורום אורתופדיה