ניתוח ארתרוסקופי לשחזור ACL + תפירת מיניסקוס

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/09/2018 | 20:09 | מאת: ד.

שלום דוקטור, עברתי לפני כשלושה שבועות נאת הניתוח הנ"ל,יש לי כמה שאלות, חלקן מעניינות אותי באופן כללי וחלקן על מצבי הנוכחי: 1. הניתוח בוצע עם שתל גיד פיקה (עצמי), האם חיסרון של גיד זה לא יזיק בעתיד לגוף? מה מנגנון התגובה של הגוף לאחר קצירת הגיד?("גודל" גיד חדש? זהו חלק לא חשוב שאפשר בלעדיו?) 2. יש לי תופעה שמצד ימין לפצע אין לי תחושה כל כך, האם זה תופעה מוכרת? האם צפויה לחלוף עם הזמן? האם יש מה לעשות כדי לזרז טיפול בתסמין זה? תודה גדולה מראש

החסר לאורך גיד הפיקה ממלא ברקמת צלקת שהופכת עם הזמן לרקמת גיד. עםזאת ניתוח בשיטה זאת , אחד הסיבוכים שלו הוא כאב בקדמת הבךר בעת מאמץ. 2. מדובר בפגיעה בסיב עצב תחותי. יש סיכוי לשיפור ,

מנהל פורום אורתופדיה