רגישות באמה בזמן מאמץ

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/09/2018 | 17:32 | מאת: שי

היי בן 29 מתאמן ותיק משקולות וכושר בכללי כבר תקופה ארוכה שיש לי מן רגישות באמה הצד החיצוני של יד ימין, את האמת אני לא מרגיש את זה בכלל במהלך היום יום ואפשר להתעלם אבל מעדיף שלא..יש מן רגישות ושאני מנסה לאתר את הכאב אני לא מצליח באף תנועה חוץ מכאשר אני מקפל את היד עם המרפק חזק ומנסהלהצמיד עם היד השנייה את היד לכתף אז אני מרגיש לחץ ממש בסוף האמה לכייון המרפק החיצוני גם שאני בא לסובב משהו שמצריך כוח אני מרגיש קצת את הסוף של האמה והמרפק אני באמת מתקשה לאתר את הכאב זה לא מרפק זה יותר נקודה באמה למעלה בסמוך למרפק עכשיו יש לי תור לאורטופד רק בנובמבר כי אין תורים! מה אני עושה עד אז? אני רוצה להתאמן כרגיל למי אפשר לפנות..? אני רוצה לטפל ומעצבן שצריך לחכות מעל חודשיים אשמח לבירור אצלך מה דעתך דוטקטור לפי מה שתיארתי ..? ואני רוצה לתת מנוחה מתרגילים שאני מרגיש את האמה אבל השאלה אם אפשר להתאמן על חלקים שבהם אני לא מרגיש את החלק הכואב או מנוחה מוחלטת כי בכל זאת זה היד.. תודה

התאור שלך הוא רב מילים אבל כללי ואינו מאפשר לעשות אף לא צעד ראשן באבחנה והוא קביעה של המיקום המדוייק של ה"מחלה"

13/09/2018 | 21:28 | מאת: שי

תודה על ההתיחסות קודם כל סורי באמת קצת ניסיתי לתאר יותר מידי במקום להיות מדויק! מיקום : אמה עליונה4-3 סמ בערך מהמפרק בלחיצה חזקה על המקום מרגיש "כאב" שוב אפשר לחיות עם זה אבל אם אני מזהה משהו חשוב מעדיף להתייעץ וזה מאוד מתסכל שאני רוצה מאוד להיות יעיל ולראות אורטופד אבל יש תור רק בנובמבר מאוד מרגיז אני לא רוצה להחמיר את המצב ומאוד רוצה לשמוע את דעתך תודה מראש:)

מנהל פורום אורתופדיה