תחושת זרמים וכאבים ביד ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/09/2018 | 19:01 | מאת: משה

שלום, מאז יום שישי אני סובל מזרמים בכף יד ימין עם דגש לקצות האצבעות. תחושה אשר מתעצמת בזמן מנוחה ובשינה, ומתפשטת לאורך היד עם תחושת צריבה. בנוסף קיים קושי לכופף כיפוף מלא את אצבעות היד. בשינה זה מופיע כל שעה וחצי פחות או יותר. תנועה ושחרור של היד מרפה את התחושה. ביד שמאל קיימת תחושה דומה בחלק מהאצבעות אבל הרבה פחות בעוצמה. בלילה לעיתים גם תחושת הנימול מופיעה. הייתי במיון בשבת נבדקתי על ידי אורתופד, רשם לי אתופן. נא עזרתך למי לפנות והבדיקות הנדרשות. תודה.

נראה שמדובר בתסמונת של לחץ. על עצב הקיפי העזר בנוירולוג או אורופד מומחה לכף יד.

מנהל פורום אורתופדיה