התקצרות גיד אכילס בכף רגל שמאל

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

23/08/2018 | 15:16 | מאת: נועם

שלום! עקב שבר בפיבולה בוצע ניתוח לקיבוע הפיבולה עם פלטה וברגים. כך יצא שלא הזזתי את הרגל חודש וחצי.. עקב כך גיד האכילס התקצר משמעותית (עבר חודש מאז שהתחלתי להזיז את הרגל). קשה לצעוד מכיוון שאין טווח תנועה מלא לכף הרגל.. שאלות שחשוב לי לדעת. 1) האם זה בר תיקון לדעתך? ואם כן האם יש לך הערכה כמה זמן ייקח עם פיזיותרפיה יום יומית ארוכה? 2) איזה תרגילים היית ממליץ לי לעשות להארכת הגיד?

זה בהחלט בר תיקון מהירות ההחלמהתלויה בחריצות שלך 6-12 שבועות זה סביר אשר למתיחות ראה: rtv: https://www.youtube.com/watch?v=qqAlt1k_-gs

מנהל פורום אורתופדיה