כאבי גב בלילה (כבר שנתיים), אחרי כמה שעות שינה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

16/07/2018 | 11:47 | מאת: רועי

שלום, יש לי כאבי גב בלילה (כבר שנתיים), אחרי כמה שעות שינה, ונוקשות בבוקר. הייתי אצל אורתופד ולא נמצא כלום ברנטגן וגם לא במיפוי עצמות, לאחר מכן אצל ראומטלוג, וגם שם לא נמצא כלום בMRI (חששתי מדלקת חוליות מקשחת אבל גם זה נשלל), והראומטולוג אמר שלפי הMRI אין דלקת ושאחזור לאורתופד. השאלה היא כללית אבל מה זה יכול להיות???

1. מחלה ניוונית של דיסקות בין חוליתיות, ספונדילוארתרופתיה, סקרואיליאיטיס, אוסטאויד אוסטאומה, פלסמהציטומה, שחפת של חוליה ועוד

מנהל פורום אורתופדיה