נזק חלקי בגיד הפיקה לאחר שבר הפיקה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2018 | 10:33 | מאת: בלה

שלום, לפני 7 חודשים שברתי את הפיקה בברך ימין שבר עם תזוזה מינימאלית ללא ניתוח חודשיים עם קיבוע של סד ושבוע בגבס אחרי 3 חודש בערך התחלתי פיזיו ובמשך 4 חודש היה שיפור אבל עם כאבים חוזרים עשיתי mri וקיבלתי תשובות שיש נזק חלקי בגיד הפיקה באינסרציה אל הפיקה ורשום גם שאינו טרי האם זה נגרם מהפציעה אוו שזה נגרם לפני? והאם מותר לי לעבוד פיזית ? אשמח לדעת עד שאגיע לאורטופד ! המון תודה

לא ניתן לקבוע בודאות אבל אם קודם לפגיעה לא סבלת מכאב בקדמת הברך סביר להניח שהנזק לפיקה נגרם בעת הפגיעה. אשר ל עבודה זה תלוי מה זה"פיזית"

מנהל פורום אורתופדיה