חבלה בשוק תוך כדי אימון

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/07/2018 | 06:33 | מאת: אבי

אני בן 44 מתאמן כבר כ 7 שנים ברציפות 3 פעמים בשבוע, אתמול תוך כדי אימון הרגשתי כאב באזור השוק ברגל ימין (בצד האחורי) ומיד לאחר מכן שמעתי "קנאק" וכאבים ולא יכול לדרוך על הרגל. הלכתי למוקד ולאחר מישוש הרגל הרופא אמר שרק נקראו גידים ויבש לי בתלבושת את הרגל ואמר שירי זמן עד שיעבור. אני חזרתי ואמרתי שאיני יכול לדרוך על הרגל ושאלתי האם לא כדאי לעשות צילום, אמר שזו האבחנה ושהצילום מיותר. האם אכן אין צורך בצילום אבחנתי במקרה כזה? תודה

מדובר ככל הנראה בקרע של גיד האכלס. יש מקום לבצע בדיקת על שמע אין צורך בצילום .

מנהל פורום אורתופדיה