עזרה בפיענוח בדיקת MRI לאחר ביצוע פעמיים של אורטוסקופיה

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

10/07/2018 | 12:41 | מאת: טרד

אשמח לעזרתכם בפיענוח בדיקת ה MRI - הסחוס המפרקי הטיביופמורלי- שחיקה דיפוזית בחלקה מדרגה בינונית של סחוס MFC נושא משקל. הרצועות הצולבות - סיגנל נוזל בצולבת קידמית ייתכן קרע אינטרסטיציאלי אך קרוב לוודאי ללא משמעות קלינית. הרצועה עצמה מתוחה ובמנח אנטומי תקין. מבחינה פיזית יש לי כאבים בברך במיוחד בעלייה וירידה במרגות ולפעמים יש לי כמו "בריחה " של הברך קדימה. אשמח לעזרה

יש שני ממצאים. האחד : שחיקת הסחוס המפרק של העלי הירכי הפנימי והשני סימני נוזל בתוך גוף הקישור הצולב הקדמי ( אולי ביטוי לקרע בתוך הקישור )

10/07/2018 | 16:06 | מאת: טרד

האם שני הממצאים שיש בMRI ניתנים לתיקון או שזה מסתדר עם הזמן?

לא מטפלים בצילום או בממצאיו אלא בבן אדם הקשור . אם שחיקת הסחוס בעלי של עצם הירך גורמת לכאב או להפרעות אחרות אזי מטפלים בהתאם. ע

מנהל פורום אורתופדיה