סי טי עמוד שדרה או צוואר

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

09/07/2018 | 12:45 | מאת: יעל

שלום, אני בת 38. סובלת כבר 4 חודשים מדיזינסס שמתבטא בסחרחורות שיוט לא סיבוביות אלא תחושה שמטלטלים אותי קדימה ואחורה כמו בספינה. בדיקה נוירולוגית יצאה תקינה. ורטיגו נשלל ומאחר שיש לי לא קצת כאבי צוואר וצוואר תפוס הועלתה השערה על ידי כירופקט שאולי מקור הסחרחורות מהצוואר. אני בטיפולים כירופרקטים ובינתיים אין שיפור. יש לציין שיש לי גם עקמת. האם במקרה שלי כדאי לגשת לאורתופד על מנת לנסות ולקבל סי טי לעמוד השדרה והצוואר? האם המקרה הזה מצריך את זה? תודה מראש

כדאי לגשת לאורתופד בכדי שיבדוק אותך בדיקה נכונה. אשר לבדיקות דימות נוספות , עניין זה יעלה בעקבות הבדיקה של האורתופד

מנהל פורום אורתופדיה