mri ארתרוגרפיה כתף ימין

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

27/06/2018 | 09:06 | מאת: עוז

ממצא MRI ארתרו כתף ימין: מודגם קרע חלקי בבסיס הלברום הקדמי תחתון, ללא עדות לניתוק מלא של הלברום. מודגם פגם בסחוס המכסה את אזור , המעבר בין הלברום הקדמי תחתון לגלנואיד, בקוטר 3 מ"מ במישור הצדי פנימי )חתך 10 , סדרה 401 ( ובגובה 6 מ"מ )חתך 8 .SLAP סדרה 301 (, אין עדות לנזק מה משמעות של זה?? תודה

הלברום הוא חלק מן המפרק שעוזר ביצוב המפרק . אם יש בעיה של יציבו המפרק הממצא מסביר את הסיבה לכך

28/06/2018 | 19:46 | מאת: עוז

אפשר לחיות עם זה אם ברצוני לחזור להתאמן ברגוע בחדר כושר? או שחייב ארתרוסקופיה?

מנהל פורום אורתופדיה