נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

08/01/2003 | 23:41 | מאת: דנה

הבוקר סובבתי את קרסול רגל ימין ומעדתי במדרגות, הצילום מראה על נקע, יש לי כאבים חזקים ונפיחות.הייתי אצל רופא המשפחה שהמליץ לי על מנוחה 3 ימים מה עליי לעשות בנוסף למנוחה? האם להשתמש בגרב אלסטית בעת הדריכה?

רגל מורימת. חבישה אלסטית מרופדת . קרח מקומי. כעבור שלשה ימים המשך הטיפול תלוי ביציבות הקרסול וזה ניתן לקבוע רק בבדיקה ישירה.

09/01/2003 | 22:58 | מאת: דנה

תודה שאלה נוספת: מה המטרה של הגרב האלסטית? האם להשתמש בגרב האלסטית רק בעת הליכה או גם בעת מנוחה?

מנהל פורום אורתופדיה