ריצה למרחק לילדים בגיל 7-8

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

02/06/2018 | 20:13 | מאת: אתי

שלום, בחודשיים האחרונים התחלתי לקחת את בני בן ה-7.5 לריצות. התחלנו בהדרגה וכיום עושים 4 ק"מ בריצה איטית יחסית של 35 דק ומקפידים על מתיחות לפני ואחרי. הפעילות לא קשה לו פיזית, הוא לא נתפס ומסוגל לדבר לאורך המסלול בלי הפסקה. הוא מאוד אוהב לרוץ ואנו עושים זאת פעמיים בשבוע למטרת זמן איכות. השאלה היא, האם מומלץ לילד בגיל 7.5 לרוץ למרחק כזה או שזה עשוי לעשות לו נזק לטווח הארוך? ביום יום הא מאוד פעיל ונמרץ במשחקי כדור וכיוצ"ב ולכן בכושר טוב. אשמח לשמוע דיעה מקצועית בנושא האם ניתן להמשיך או רצוי להפסיק או להגביל את המרחק או הזמן של הריצה. תודה רבה, אתי

יופי לכם משחקי כדור, הובר בורד, טרמפולינה כולם הרבה יותר מסוכנים מריצה בנחת כפי שאתה המתאר

16/06/2018 | 21:03 | מאת: עינת

יש לי 3 ילדים. גילאים: 9,11,12. אני מעוניינת לרוץ איתם ריצות ארוכות(2ק"מ ומעלה). מה המרחק שמותר לרוץ לכל גיל? תודה, אמא עינת

מנהל פורום אורתופדיה