תוצאות בדיקת MRI צווארי

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

15/04/2018 | 02:44 | מאת: סמיון

שלום! אני בחור בן 33 בריא בד"כ, סובל כבר לפחות 10 שנים מכאבים בכתף האחורית, לפעמים צוואר תפוס, לא התייחסתי. בשנתיים האחרונות הופיע נימול ותחושת שריפה באצבעות, לאחר מכן גם כאבים בזרוע לפעמים. מדובר על צד שמאל בלבד. נשללה בעיה ביד/זרוע. לאחרונה קיבלתי תוצאות MRI וכתוב: " עקמת קלה, מעבר קרניו-צרביקלי C5: ב. מ. פ., C5-C6: בקע מרכזי ופורמינלי שמאלי קטן וימני בינוני, C6-D4: ב. מ. פ. " שאלתי היא: מה עומד בפניי עכשיו? ממש מעוניין להיפטר מהנימול והכאב. תודה רבה!

לפני שמסתכלים על ממצי הבת"ם (MRI ) יש להסתכל על הבן אדם ( כלומר לבצע בדיקה טובה ). מתאם בין ממצאי הבדיקה הגופנית לבין ממצאי הדימות יאפשר אבחנה מדוייקת ובהתאם החלטה טיפולית

מנהל פורום אורתופדיה