רגל חסרת מנוח שגורמת ללילות לבנים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

21/02/2018 | 04:53 | מאת: מיכל

שלום, מזה כמה חודשים אני סובלת מתסמונת הרגל חסרת המנוח. הרגל מטרידה אותי בעיקר בלילה, אבל לפעמים גם במשך היום בזמן ישיבה או הליכה. בשבועות האחרונים המצב החמיר מאוד, עד כדי כך שאני פשוט לא ישנה לילות שלמים. בבדיקת דם שעשיתי היום נמצאו ערכי הברזל בטווח הנורמה. אני אובדת עצות ומבקשת עצה לפתרון המצב. אני בת 69 וחולה בטרשת נפוצה. מתניידת עם הליכון בבית ובכיסא גלגלים בחוץ. מתאמנת פעם בשבוע עם מאמן כושר ומבצעת תרגילים לפי הנחייתו יום יום כמה דקות. תודה, מיכל

העזרה הגדולה ביותר שאני יכול להעניק ללוקה ב"רגל חסרת מנוח" היא להפנותו לנוירולוג

מנהל פורום אורתופדיה