כאבים כמו זרם חשמלי שבאים למספר שניות ונעלמים

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

20/02/2018 | 02:43 | מאת: מיקי

לאחרונה ,מדי פעם , התחילו לי כאבים חזקים בירך ,כמו זרם חשמלי ,למספר שניות וזה מפסיק. מה הסיבה? האם יכול להיות כתוצאה מכדור אנאסטרוזול שאני לוקחת כבר 4 וחצי שנים למניעת סרטן שד, שכן תופעות הלוואי של הכדור יכולות לגרום לכאבי שרירים או עצמות.

סוג כזה של כאב נחשב כאב ניורופתי כלומר עקב פגיעה בעצבים. הדוגמא הבולטת לכך היא מה שנקרא:MERALGIA PARESTETICA עקב לחץ על עצב המעצבב את העור של קדמת וצידי הירך . זה הולך לפעמים יחד עם מה שנקרא : רגל חסרת מנוחה".

25/02/2018 | 10:50 | מאת: מיקי

אפשר לטפל בזה?

27/10/2019 | 18:29 | מאת: קופיקו

שלום, אני ממליץ להצטרף לקבוצת תמיכה בנושא רגל חסרת מנוחה https://www.facebook.com/groups/496518130961698/

מנהל פורום אורתופדיה