כאבים בין המרפק ליד האחורית

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

11/02/2018 | 13:40 | מאת: מושיק

יש לי כאבים בין המרפק ליד האחורית אין לי מגבלות תנועה וגם לא כאבים שמתגברים בהרמת משקל ראיתי באינטרנט מתיחה שיש למרפק טניס אבל זה לא מזיז לי המתיחה הזאת אז לא נראה לי שזה מרפק טניס מה זה יכול להיות האם אפשר להתאמן ומה אפשר לעשות? תודה רבה

איפיון מיקום הכאב שלך אינו מוליך לשום מקום שכן המרפק הנו "יצור" תלת מימדי שיש לו 4 צדדים והמושג "יד אחורית" אין לו משמעות אלא אם כן יש גם יד קדמית.

13/02/2018 | 14:01 | מאת: אסף

אני מניח שהכוונה שלו אילו השרירים בחלק העליון של הזרוע. אני סבלתי תקופה ארוכה מכאבים במרפק שהקרינו מעלה. נתנו לי תרופות אבל זה לא עזר לאורך זמן. דיקור וטיפול במכשיר בי קיור לייזר, עשרו להרגיע את הכאבים וזה מה שאני עושה כדי לשמור

מנהל פורום אורתופדיה