Cervical Spondylosis+Osteoporosis

דיון מתוך פורום  אורתופדיה

28/12/2002 | 16:11 | מאת: דודי

שלום. אני בן 70 לאחר צילום ובדיקת MRI אני מוגדר כחולה עם שינויים ניווניים קשים בצוואר. ( צ 5 6 7) אין פגיעה בחוט השידרה , אין גידול זיזים ... לא מיקרה לנתוח , סובל מכאבים מדי יום , תנועת הראש מוגבלת , לעתים מרגיש חולשות ברגליים ובידיים. קיבלתי ההמלצה להשתמש בכדורי הרגעה המוכרים . החשוב מכל נאמר לי כי אין שום אפשרות רפואית לטפל בבעיה , עלי לחיות עם המצב וליסבול... קשה לי להשלים עם קביעה כזו, עוד יותר קשה לחיות עם כאבים יום יומיים. אני משתדל מאד לשחות 4-5 פעמים בשבוע ( גב ) ומדי פעם הליכה . אנא דעתך. המון תודות

מכיון שבעצמך הגדרת עצמך כלא שייך למחנה המטופלים בהם אני מטפל הרי לא נותר לי אלא להציע לך לנקוט באמצעים שישפרו את היכולת התפקודית שלך כמו לימוד ותרגול בשיטת פלדנקרייז הליכה יום יום 15 דקות טיפוח הבריאות הכללית , וכו'.

מנהל פורום אורתופדיה